Hej Pernilla!
Jag måste verkligen tacka dig. Det här är en fantastisk känsla. Jag mår bättre än jag gjort på mycket länge. Värken är så mycket mindre. Lite kvar i ryggslutet, men det har jag haft i så många år. Däremot kan jag promenera i samma tempo som tidigare, inte värk som flyttar runt i kroppen och jag sover som ett barn på nätterna. Dessutom känner jag mig PIGG!!!! Och detta i november. Jag vet inte hur detta kan funka, och bara på en enda vecka… Om det är för grejerna jag stoppar i mig, för det du har lärt mig att jag inte ska äta, för att du kan trolla eller för att jag tror på allt…det spelar ingen roll. TACK!!

Madeleine Lawass
Försäljningschef
Piratförlaget


 

Hej Madeleine
Så underbart! Det är pga detta som jag fullkomligt älskar mitt arbete!
Du har varit jätte duktig och följt mina råd och rekommendationer, då blir det så här. Det kan ta olika lång tid och din kropp o själ var Redo!
Det är en kombination av allt det du skrev om, det är väldigt mycket att kroppen i behandlingen visar vad som är i prioritet och att kroppen väljer behandling och preparat, doser och frekvens själv. Inte min kunskap utan ditt system från början till slut, jag har bara kunskapen att visa din kropp och att tolka signalerna rätt.

Får jag skriva det du nu skrev till mig på vår hemsida och ha med det i vårt nyhetsbrev? Det är så inspirerande för andra som läser.

Fortsatt lycka till!
Pernilla


 

Hej Pernilla!
Säkert är det en kombination som du säger, men du får inte ta äran från dig själv, för inte alla kan prata med kroppar på det sättet du gör.
Många jag träffar tycker jag ser så pigg ut nu, inte minst min sambo. När jag berättar varför är alla fascinerade.

Självklart får du gärna citera mig på hemsida, bara kul.

Tack än en gång, och vi syns.

Madeleine