Pernilla Carrier | Kinesiologi

Behandlingsteam Pernilla Carrier

Pernillas arbete bygger på att bidra till bättre hälsa, mer kraft och bestående resultat. Genom sina föreläsningar, utbildningar och kroppsbehandlingar i kinesiologi har hon hjälpt 1000-tals människor till ett bättre liv.

Hon har utbildats i Holografisk kinesiologi av Ulf Kilman och hon anlitas regelbundet av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin.

Hon arbetar också med mental kinesiologi ‘Tune up’!  så att du snabbare når dina mål.

Jag hjälper även friska och redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

Behandlar, förebygger och rehabiliterar

Genom Holografisk kinesiologi kan Pernilla hitta vad kroppen behöver hjälp med, och behandla grundorsaken till olika problem. Klienter från Sverige och utomlands kommer till Pernilla Carrier, som har sin mottagning i Stockholm, för att få hjälp med

 • Överkänslighet, allergi, mag- och tarmproblem, IBS.
 • Värk, inflammationer, huvudvärk och migrän
 • Stress, fertilitet, klimakteriebesvär och hormonproblem.
 • Balansera pH-värdet och förbättrar ämnesomsättningen.
 • Avgiftning: bakterier, parasiter och borrelia mm.
 • Idrottsskador, rygg och knäproblem mm.
 • Immunförsvar och näringsbehov.

Hon hjälper även friska och redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

Kinesiologi stödjer kroppens självläkning (...)

Kinesiologi stödjer kroppens självläkning på ett naturligt sätt efter kroppens egen prioriteringsordning och kapacitet för att skapa bättre hälsa och mer kraft. Kinesiologi är en metod där terapeuten utmanar klientens nervsystem för att ta reda på vad som är i prioritet att arbeta med. Kinesiologen läser av nervsystemets respons på olika tester, och kan på så sätt ställa en diagnos.

Holografisk kinesiologi för att hjälpa kroppen (...)

Vi utsätts ideligen för belastningar från vår inre och yttre miljö, oavsett om vi är friska eller sjuka

Bara genom att andas, äta och finnas till på vår jord får vi i oss gifter. Kroppen skall klara av att avgifta sig från allt som kommer in i vår kropp. Det är toxiska metaller, kemikalier, parasiter, strålning, bakterier, virus, svamp med mera. Vi har alla sådant i oss i större eller mindre omfattning. Kroppen tar själv hand som de allra flesta gifter och händelser som stör den. Men det som den inte klarar av att ta hand om skapar symptom, gör oss trötta och så småningom sjuka. Holografisk kinesiologi

 • Holografisk kinesiologi skiljer sig från vanlig kinesiologi då man säkerställer att kroppens alla system samverkar för att nå bättre resultat.

 

 • Holografisk kinesiologi ger en djupare förståelse för vad det är som stör kroppen från att fungera optimalt.

 

Behandlingsteam Pernilla Carrier stannar inte vid symptomen (...)

Holografisk kinesiologi stannar inte vid symptomen, utan undersöker vad det är som hindrar att kroppens egna processer från att lösa olika tillstånd.

Ett symptom, till exempel eksem, kan bero på flera olika nyckeltoxiner (gifter), det skulle kunna vara en bakterie, parasit, kemikalie eller svamp som hindrar kroppen interna processer från att läka eksemen.

Team Pernilla Carrier tar reda på vad det är som stör kroppen och som får den att visa upp olika symptom. Om grundproblemet är exempelvis parasiter får klienten ett specifikt preparat som är bra för att få bort dem på just denna klienten, vid detta tillfället. På så sätt kan kroppen bli av med grundorsaken till problemen, på ett sådant sätt att symtomen ofta är borta för gott.

Team Pernilla Carrier är mycket framgångsrika när det gäller att få bort grundorsaken till olika tillstånd och symptom som kan upplevas som mycket besvärliga och svårlösta.

Så här går en behandling till (...)

Klientens behov, eventuella tillstånd och problem kartläggs. Efter en dialog med klienten använder Pernilla Carrier olika diagnostiseringsredskap, bland annat en rad muskeltester. På så sätt kan hon hitta vad i kroppen som behöver balanseras, rensas ut eller stärkas.

Det kan jämföras med en arkeologisk utgrävning, där kinesiologen arbetar sig in i kroppen lager efter lager. Det som som stör kroppen mest som klienten är stark nog att hantera behandlas först. Kroppen visar vägen och behandlingen är skonsam, effektiv och välgörande.

Det är nervsystemet som signalerar vad det är som är aktuellt att stärka upp eller rensa ut. Redan under första möten bestäms hur klientens behandling ska gå till.

Pernilla Carrier har metoder för att stödja och stärka kroppen så att den kan rensa ut gifter, balansera hormoner och signaltrafiken i kroppen. Det sker bland annat med hjälp av näringstillskott som är anpassade exakt i dos och sort för att passa varje klient. Så säkerställs att hela kroppen mår bra av behandlingen. Klienten får också tydliga och enkla kostråd och livsstils rekommendationer som en del av behandlingen.

Vad är kinesiologi? (...)

En kinesiolog arbetar hela tiden i ett nära samarbete med klientens/patientens muskler och kroppens informationsutbyte av signaler. Olika typer av beröring och tryck på olika ställen på huden utlöser nervimpulser i de inåtgående nervbanorna, vilket omedelbart kan registreras och tolkas av kinesiologen med hjälp av den manuella muskeltestningen.

All kommunikation i kroppen sker via nervsystemet.

Nervsystemet kan delas upp i två delar

 • det centrala nervsystemet
 • det autonoma nervsystemet.

Det centrala nervsystemet är den del som styrs av viljan och som gör att vi till exempel kan böja på en arm när vi bestämmer oss för att göra det. Det autonoma nervsystemet sköter sådana saker som inte är viljestyrda, till exempel att hjärtat slår, att tarmarna rör sig och att vårt matsmältningssystem fungerar. Det är också det autonoma systemet som registrerar våra känslor.

Nervsystemets funktion är att ta emot information från våra sinnesorgan. När informationen bearbetats och tolkats av hjärnan, skickas signaler ut via nervbanorna som styr muskulatur och körtlar.

Nervsystemet kan bara uttrycka sig och svara på två olika sätt:

 • genom att dra samman muskler
 • genom att utsöndra sekret från olika körtlar

Inom kinesiologisk medicin använder man sig av så kallad manuell muskeltestning som undersökningsmetod för att registrera den elektriska aktiviteten i nervsystemet. Genom sin behandling kan kinesiologen påverka nervsystemets information från det skadade eller smärtsamma stället på kroppen, den information som nervbanorna skickar till hjärnan.

Resultatet blir en ny och förändrad information från hjärnan och ut till muskler och körtlar. På detta sätt är det möjligt att skapa en sundare informationsväg till och från muskler och körtlar, vilket så småningom leder till att patienten upplever minskade besvär och förbättrad hälsa.

Kinesiologi och manuell muskeltestning är en del av komplementärmedicinen och naturläkekonsten. Kinesiologi är modern västerländsk fysiologi, anatomi och rörelselära som på ett unikt sätt kombineras med urgamla kinesiska akupunkturlagar och österländsk kunskap om människans inre och yttre energisystem. Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Kinesiologen använder sig av s.k. manuell muskeltestning för att finna obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Terapeuten gör därefter olika behandlingar och balanseringar av nerv- och energisystemet för att slutligen testa musklerna igen och bekräfta att det skett en förändring. (källa: © Dagerberg Kliniken och Svenska Kinesiologiskolan)

Sagt om Pernilla Carrier (...)
Jag har inte varit sjuk med förkylning eller influensa en dag sen jag började hos Pernilla. Nu är jag återigen stark mentalt och känslomässigt i balans.  Jag har gått både på Avancerad Kinesiologi där vi rensat ut gifter och balanserat hormoner mm och Mental Tuning Kinesiologi där vi arbetat med mina målbilder. Dom behandlingarna kompletterar varandra väl. Om du söker någon som kan scanna av din kropp för att du skall kunna få glädje av din maximala potential kan jag varmt rekommendera Pernilla. Hon är mkt kompetent o kunnig på många alternativa metoder. /Ulrika 36 år
Kinesiolog Pernilla Carrier är skicklig på att detektera vad som är i prioritet för att åtgärdas i kroppen, samt finna de medel som återställer balansen. Jag kan varmt rekommendera en behandling!” / Sanna Ehdin PhD, immunolog & författare
Jag mår bättre än jag gjort på mycket länge. Värken är så mycket mindre.. Dessutom känner jag mig PIGG!!!! Och detta i november.. Om det är för grejerna jag stoppar i mig, för det du har lärt mig att jag inte ska äta.. TACK!!” / Madeleine Lawass. Försäljningschef. Piratförlaget
Morr’n, tänkte väl det. Har sovit gott HELA natten, ca 7,5 timme, inte ens varit på toan, vet faktiskt inte när det hände senast. TACK! / Christina.
I was very impressed with her skill in discovering where my body had specific issues and her ability to determine nutritional supplements to help me get back in balance. I would highly recommend a session with her!” / Terri Kosmicki
”Efter åratal av ryggsmärtor är jag nu helt befriad. Jag har provat många olika behandlingsformer under de senaste 20 åren. En kinesiologibehandling var vad jag behövde!” / Yvonne, konsult
Restless legs/spring i benen som jag har haft i ett år försvann, insomningsbesvären har reducerats radikalt.” / Björn, maskinoperatör
För mig är helheten viktig och i Pernillas behandling finns alla sidor med.” / Jessica, sjukgymnast

Tidsbokning/frågor


 

Telefonbokning 

Ring 08-663 41 50

Onlinebokning

Boka Pernilla online

Kontakt Pernilla Carrier

pernilla@pernillacarrier.se

Priser, Pernilla Carrier | Kinesiologi behandling

Nybesök: 120 min 2.800 kr

Återbesök: 55 min 1.800 kr

Stärkande: 55 min 1.800 kr

Stärkande: 25 min 850 kr

Tuning – Mental kinesiologi behandling

Nybesök: 90 min 1.800 kr

Återbesök: 55 min 1.500 kr

Emotion Code – Mental behandling

Nybesök: 90 min 1.350 kr

Återbesök: 60 min 950 kr

Presentkort

På valfritt belopp.

Betalning

Kontant, Kort & Faktura

Mottagning

PernillaCarrier. Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning

Skall ske senast 48 timmar innan och då endast via telefon 08-663 41 50. Om- eller avbokning VIA EMAIL GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av behandling.

Att tänka på inför ditt besök

Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

Kinesiolog Pernilla Carrier är skicklig på att detektera vad som är i prioritet för att åtgärdas och stärkas i kroppen, upptäcka mat och annat som man inte tål, samt finna de medel som återställer balansen. Jag kan varmt rekommendera en behandling!

Sanna Ehdin

PhD, immunolog & författare

Efter den kinesiologiska behandlingen har jag märkt att artrosen i mitt ben blivit mycket bättre, att slemmet i halsen försvunnit och att jag har gått ner 4-5 kg i vikt på bara 2 månader.

Det märkliga är att viktminskningen liksom har hänt av sig själv, utan ansträngning.
Jag har också fått märkbart mer energi.

Detta trots att jag inte följt Pernillas kostråd till punkt och pricka, men jag har gjort vissa kostförändringar, druckit mer vatten och tagit preparaten noga som hon ordinerat och rekommenderat till mig.

Kort efter denna avancerade kinesiologibehandling gick jag på en Tuningbehandling hos Pernilla (mental kinesiologi), det har gett stora effekter på hur jag hanterar företeelser i mitt liv.

Jag upplever Tuning som ett mycket kraftfullt verktyg för att få till stånd förändringar av gamla inrotade beteendemönster.

Äntligen har jag fått frihet att agera utifrån mina egna behov och inte bara utifrån vad andra vill.

Shukra Wall

Redovisningskonsult

När Axel gick i 5:an hade han väldigt ont i huvudet och mådde illa väldigt ofta. Under höstterminen var han hemma från skolan någon/några dagar varje vecka. Vi gick till vårdcentralen där de rekommenderade Ipren. Det kändes inte så bra att använda Ipren för att dämpa symptomen och det hjälpte inte heller.

Då fick jag tips om att gå till Pernilla Carrier. Pernilla berättade att det kunde vara maten och/eller stress som var orsaken till att Axel mådde dåligt. Hon kom fram till att Axel var känslig både mot vetemjöl och komjölk. Vi bestämde oss för att prova att utesluta både mjöl- och mjölkprodukter och fick också kosttillskott för att stärka Axels kropp.

I kombination med kostomläggning så gick Axel på några kinesiologibehandlingar hos Pernilla, det gjorde så att Axels kropp kunde rensa ut toxiner så som kemikalier, toxiska metaller mm samt öka på kroppens förmåga att läka sig själ.

Redan efter en vecka med nya märkte vi en stor skillnad. Axel hade fått energin tillbaka, huvudvärken och illamåendet försvann och vi mötte en helt ny kille full med energi. Jag

Tack Pernilla.

Mamma Maria Sundström,
Egenföretagare

Axel 11 år

5e klassare