Mental Kinesiologi TUNING® | Team Pernilla Carrier

Nå dina mål snabbare!

Tune up! – finn, forma och manifestera dina målbilder.

En TUNING är karaktärsutveckling, behandlingen programmerar och finjusterar kroppen, psyket, nervsystemet och dina sinnen för att du skall kunna utvecklas i den riktning du vill.

Vi arbetar med din målbild, du har målbilden färdig när du kommer eller vi hittar tillsammans den optimala målbilden för dig.

Du ges nya möjligheter att hantera dina tankar, känslor och din fysik och ju fler positiva val du har desto enklare får du att prioritera rätt i vardagen.

Välkomna!

/ Pernilla Carrier och Christina Rindsjö

Mental kinesiologi – Tuning®

Varje människa är unik och din kropp och ditt nervsystem är din verklighet, därför arbetar vi utifrån detta. Två personer som vill nå samma mål kan behöva gå helt olika vägar, någon kan behöva lära sig att lösa upp det som hindrar medan en annan behöver förstå hur bra det kan bli och hur man skall förhålla sig för att nå målet.

Att du gör, känner och reagerar som du gör i olika situationer har alltid sina skäl, och alla gör vi alltid det som vi tror är bäst med den information och de beslutsprocesser vi har tillgång till. Om du nu vill bli bättre på att hantera en viss situation, behövs bättre beslutsprocesser och programmeringar.

Med rätt information, näring och en högre medvetandenivå i kroppen höjs energinivån och då klarar vi av att processa mer information.

Pernilla och Christina har utbildats av läraren och vännen Charlotte Kilman på KilmanInstitutet, Charlotte har under 9 år har utvecklat Tuning® systemet.

Hur ofta skall jag gå på en Tuning® behandling? (...)

Vi rekommenderar tre behandlingar för att täcka in flera områden där du vill nå framgång, vissa områden kan vara korsrelaterade. Vid första gången hinner vi oftast med 1-2 målbilder. Vi upprepade tillfällen hinner vi med fler per tillfälle.
Det är sedan bra att ta en behandling en gång om året som att ’serva bilen’. Om det uppstår stora förändringar som påverkar livet under året så är det även bra att ta tag i det och lösa upp det som kan tänkas ligga i vägen för ett liv som du önskar det.

Bakgrund till varför Pernilla arbetar med denna teknik (...)

2007 gick jag, Pernilla själv till Charlotte Kilman på Tuning® behandling och märkte direkt att detta är ett suveränt redskap!
Jag ville lära mig detta så att jag kan komma djupare och bidra än bättre till mina befintliga och kommande klienter.

Sedan början av år 2 000 har jag arbetat med Kinesiologi, då framför allt den fysiska biten, sedan 2007 är jag vidarutbildad av Ulf Kilman. Den metod som jag arbetar med är en lyckad blandning av osteopati, kraniosakral behandling, näringslära, akupunktur, homeopati, medicin och kinesiologi. Jag har alltid känt att jag vill komplettera med en riktigt säker och bra mental behandlingsmetod. Nu hade jag hittat den!

Redan 2007 frågade jag Charlotte om jag kunde få lära mig tekniken, svaret var då att hela systemet inte var färdigbyggt. Nu 7 år senare är det klart, hon har utvecklat systemet under 9 år, det är oerhört kraftfullt, väl fungerande, heltäckande och genialiskt. Jag slutar inte att fascineras över systemets finurlighet och pricksäkerhet när det gäller att arbeta med målbilder och att det bästa av allt, det ger resultat!

Är du nyfiken och vill ha resultat?  Ring och boka en Tuning tid 08 – 663 41 50.

Behandlingen kommunicerar med hjärnan (...)

Hjärnan och nervsystemet kommunicerar ständigt med övriga kroppen, receptorer samlar information, nervceller skickar impulser och hjärnan bearbetar informationen. För att du alltid skall kunna ta emot, skicka, bearbeta och ge ut rätt signaler skall du vara i mental, fysisk och psykisk balans, vilket du uppnår när du har en sund livsstil och lär dig att hantera alla med och motgångar i livet på vinnande sätt.

De innersta strukturerna i hjärnan, limbiska systemet mm, är mer känslostyrda än de yttre mer logiska delarna.
I samtalsterapier får man lära sig hur man skall tänka och agera i olika situationer och arbetar mer med de yttre strukturerna. TUNING vänder sig även till de inre delarna av hjärnan så att kroppen kan göra rätt utan att du behöver tänka på det. När hjärnan har de kopplingar och ledningar den behöver för att kunna reagera och kommunicera rätt i både med och motgång kan du hantera livet. Innan du når hit kan både dina tankar och känslor dra iväg och få dig att reagera på sätt som inte hjälper dig i din vardag.

Målet med behandlingen (...)

Målet med behandlingen är att bygga upp dig och din kropp samt stärka din intuition så att du kan göra rätt utan att du behöver tänka på det.

Om du måste tänka på att tänka positivt eller tänka på att välja rätt, kan du när du är trött, stressad eller upprörd glömma detta och råka göra fel. När du automatiskt gör rätt utan att du medvetet behöver tänka på det får du mer tid över till att tänka och göra det du verkligen vill.

I en TUNING behandling kan du få nya programmeringar som du behöver, dina positiva programmeringar förstärks och de negativa kopplingarna medvetandegörs, förändras eller löses upp, för att få hela ditt jag att arbeta mot samma mål.

Så länge som din kropp svarar att du inte förstår nyttan, inte kan, inte vill eller inte vet hur du skall göra något, kommer du att ha svårt att genomföra det du vill. När kroppen och nervsystemet istället säger att du vill, kan och vet hur du skall göra eller känna, får du lättare att nå dina mål.

För att säkerställa att de nya sanningarna som vi arbetar med i behandlingen fastnar i kroppen arbetar vi med kinesiologi och själva arbetsredskapet är en pärm som gås igenom under behandlingen.

Tidsbokning/frågor


Telefonbokning 

Ring 08-663 41 50

Priser, Pernilla Carrier och Christina Rindsjö | Mental kinesiologi behandling

Nybesök: 90 min 1.800 kr

Återbesök: 55 min 1.500 kr

Presentkort

På valfritt belopp.

Betalning

Kontant, Kort & Faktura

Mottagning

PernillaCarrier. Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning

Via telefon 08-663 41 50 (ej via email) senast 48 tim innan utsatt tid annars utgår full debitering.

Tuningbehandlingen (mental kinesiologi) har gett stora effekter på hur jag hanterar företeelser i mitt liv.
Jag upplever det som ett mycket kraftfullt verktyg för att få till stånd förändringar av gamla inrotade beteendemönster.

Äntligen har jag fått frihet att agera utifrån mina egna behov och inte bara utifrån vad andra vill.

Shukra Wall

redovisningskonsult