MammaMage träning privat i Stockholm

Behandlingsteam John Carrier
mammamassage och mammamage i Stockholm
Få bort mammamagen – oavsett barnens ålder!
  • Förebygga rygg och bäckenproblem.
  • Korrekt träning och övningar.
  • Starkare och” plattare” mage på rätt sätt.

Varje session är på 50 minuter och individuellt anpassade efter dina behov och förutsättningar.

Vi testar din magmuskeldelning (diastas), och lär dig att aktivera och arbeta skadefritt och effektivt genom lätta kontrollövningar som är speciellt utformade för mammamagen

MammaMage i Stockholm

MammaMage privat träning är till för mammor (oavsett barnets ålder) som vill återfå styrka och funktion i sina magmuskler efter graviditet. MammaMage passar också dig som är gravid och vill undvika att få en stor diastas (magmuskeldelning).

Lär dig att aktivera dina magmuskler på rätt sätt för att undvika t.ex. ryggproblem eller andra vanligt förekommande pre- och postnatala problem.

Vi testar din magmuskeldelning (diastas), och lär dig att aktivera och arbeta skadefritt och effektivt genom lätta kontrollövningar som är speciellt utformade för mammamagen. Vi är certifierad MammaMage-tränare genom Katarina Woxnerud.

Du kan se det som personlig träning för dina magmuskler.

Behandlingsteam John Carrier

Behandlingsteam John Carrier

Vi som arbetar i Behandlingsteam John Carrier har valt att specialisera oss på behandlingar, övningar och träning med inriktning på graviditet och första tiden som förälder.

Information inför din träning
Själva träningen Alla träningstillfällen är på 50 minuter och individuellt anpassade efter dina behov och förutsättningar. Hemövningar Du får med dig hem övningar som du skall göra inför ditt nästa besök Ta med ditt barn Du kan givetvis ta med ditt barn om du vill eller behöver. Från när kan du komma? Du är välkommen när du känner dig redo, vissa kommer redan inom några veckor, medans andra behöver en längre tid efter förlossningen innan de kan och vill komma. Om du känner dig osäker så ring oss så hjälper vi dig att hitta en tid som passar dig. Antal träningstillfällen Många av våra ”nyblivna mammor” väljer att göra 3 besök i  följd, med 4-8 veckors mellanrum, medans andra med mer komplicerade besvär behöver fler besök. Vi erbjuder ”klippkort” om 3x eller 5x för er som tar flera behandlingar. Vad händer sen – fortsatta behandlingar? Vissa mammor väljer att komma regelbundet till oss under de första åren som mamma, för att behandla och förebygga besvär  så som smärtor i ryggen och nacken, ont i sätet och svanskotan svullnader i benen mm. Prata med någon av oss så hjälper vi dig med ett bra upplägg. Välj rätt behandling Om du bokar via vår internetbokning, så välj den behandling som du tror passar dig bäst. Känner du dig osäker på vilken behandling du skall boka så rådfråga din barnmorska eller kontakta oss så hjälper vi dig med bokningen.
Vi rekommenderas av Läkare och Barnmorskor

Vi erbjuder behandlingar och träning i Stockholm och har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster.

Alla i teamet är utbildade inom Terapeutisk Gravidmassage och  behandlar, förebygger och rehabiliterar de problem som är specifika för gravida och nyblivna mammor, så känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling.

Tidsbokning

 

Beskriv gärna dina önskemål/besvär när du bokar ditt NYBESÖK, tack.

 

Boka Online 08-661 40 30

PRISHITTA HIT - MOTTAGNINGARAV- OMBOKNING

PRIS

  • MammaMage privat träning: 1 x 50 min 795 kr
  • Klippkort: 3 x 50 min 2235 kr (745 kr)
  • Klippkort: 5 x 50 min 3625 kr (725 kr)

Kontanter, Kort, Faktura, Friskvårdscheck, Friskvårdsbidrag

 

Köp Presentkort ONLINE Köp Klippkort ONLINE

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71.

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.

 


 

KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1 (hiss).

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

 


 

CITY – MOOD:

BB Stockholm Family.

Jakobsbergsgatan 17, plan 5 (MOOD gallerian).

T-Östermalmstorg, uppgång Birger Jarlsgatan (200 mtr).

T-Hötorget, uppgång (Sergelgatan) Malmskillnadsgatan (100 mtr).

Buss: 1, 43, 47.

 

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här). Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Hitta någon som kan “ta din tid”.

Du kan givetvis “ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista

hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan “ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

/ Hälsningar John Carrier