Gravidmassagekurs för par (privat)

Behandlingsteam John Carrier
Gravidmassage i Stockholm

Gravidmassage för hemmabruk och förlossning

Vi har genom år lärt ut dessa grepp till 100tals par och vet att de är mycket uppskattade. Vi lär ut enskilt till varje par (ej i grupp) och det tar 90 minuter.

Varje vecka har vi par som kommer till oss för att lära sig dessa grepp, som är säkra och ni kan använda er av under hela graviditeten, förlossningen och den första tiden därefter.

I samband med “kursen” får ni med er ett ”kompendium” med utförliga bilder på alla grepp ni lärt er och en ekologisk olja att använda er av hemma till massagen.

Privatundervisning

Under dessa 90 minuter lär vi den blivande mammans partner eller vän de 5 greppen, som är väldigt enkla att utföra och gör stor nytta på nacke, rygg, säte och ben.

Självklart anpassar vi greppen efter behov och det kan behövas ett par extra grepp för att ”få med allt”.

Massagen sker även på rygg, sittande och i sidoläge och kan lätt göras hemma. Ni får lära er hur ni ”bullar upp” med kuddar hemma, vilka oljor ni skall använda (ni får med er en flaska ekologiskolja).

I samband med “kursen” får ni med er en ekologisk olja att använda hemma och ett ”kompendium” med utförliga bilder på alla grepp ni lärt er och hur ni bäst skapar en bra massage plats hemma i sängen eller på golvet.

Behandlingsteam John Carrier

team-1350x470-700x244

Vi som arbetar i Behandlingsteam John Carrier har valt att specialisera oss på behandlingar, övningar och träning med inriktning på graviditet och första tiden som förälder.

Vi samarbetar med mödravården

Vi erbjuder behandlingar för gravida och nyblivna mammor i Stockholm och har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster. Alla i behandlingsteamet är Cert. Terapeutiska Gravidmassörer och hos oss får du en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd. Känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling.

Varför skall jag välja Terapeutisk Gravidmassage ...

En unik behandlingsmetod för gravida och nyblivna mödrar.

Behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ har utvecklats av massör John Carrier i syfte att hjälpa gravida och nyblivna mödrar på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

  • Behandlingsmetoden bygger på specifika kunskaper och tekniker för att behandla de fysiska och hormonella förändringar som sker med kroppen under graviditeten.
  • Det är en unik behandlingsmetod som skiljer sig från annan gravidmassage eftersom den utgår från den gravida kvinnans kropp som samtidigt ses som en enhet med det ännu ofödda barnet.
  • Den rekommenderas av mödravården och barnmorskor för att behandla, förebygga och rehabilitera de problem som är specifika för den gravida kroppen.
  • Behandling utförs av terapeuter med gedigen utbildning och kunskap om de fysiska och hormonella förändringar som sker med kroppen under graviditeten.

Tidsbokning

Vi har även helgöppet!

Beskriv gärna dina önskemål/besvär när du bokar ditt NYBESÖK, tack.

 

Boka Online 08-661 40 30

PRISHITTA HIT - MOTTAGNINGARAV- OMBOKNING

PRIS

  • Gravidmassagekurs för par (privat): 1 x 90 min 1495 kr
  • Helgpris: 1595 kr

Kontanter, Kort, Faktura, Friskvårdscheck, Friskvårdsbidrag

 

Köp Presentkort ONLINE Köp Klippkort ONLINE

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71.

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.

 


 

KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1 (hiss).

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

 


 

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här). Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Hitta någon som kan “ta din tid”.

Vi har valt att ha samma av- ombokningsregler för alla våra patienter avsett anledning till sen av- ombokning (sjuka barn,akut sjukdom, inställda bussar, oplanerade arbetsmöten osv). Du kan givetvis ”ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan ”ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

Tack för uppskattad och lärorik gravidmassage! Stort tack även för de tips och förslag som du delade med dig. 

Henrik och Linn

Gravidmassagekurs för par (privat)