GRAVIDMASSAGE - BEHANDLANDE

Behandlingsteam John Carrier
Boka Online

Gravidmassage i Stockholm

Du är välkommen till oss från vecka 1 fram till din förlossning och får då en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd.

 • Foglossning, gravidischias och smärtor i svanskotan.
 • Migrän – all slags huvudvärk.
 • Värk i nacke, skuldror, bäcken, rygg, armar och ben.
 • Ödem, blod- och lymfcirkulationen förbättrats.
 • Karpaltunnelsyndrom, svullnader i händer, ben och fötter.
 • Smärta från muskel och nervsjukdomar
 • Stress, avkoppling och egen tid.
 • Gravidmassagekurs för par (privat).

Bra att veta

Vi samarbetar med mödravården

Behandlingsteam John Carrier har valt att specialisera sig på behandlingar, övningar och träning med inriktning på graviditet och första tiden som förälder. Vi samarbetar med mödravården och barnmorskor för att behandla, förebygga och rehabilitera de problem som är specifika för den gravida kroppen, så känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling.

 

Så här går behandlingen till

Frågor om din graviditet och eventuella besvär och tester
Vid ditt första besök hos oss går vi först igenom vad du har för hälsohistoria med dig in i graviditeten. Sen görs en individuell bedömning av dina besvär, följt av specifika rörelsetester för få bättre kunskap vilka områden som är inaktiva samt överbelastade.

På en specialdesignad gravidmassagekudde

ligger du bekvämt och avslappnat både på mage som på rygg ända fram till vecka 40+. Du blir masserad i underkläder och din partner är välkommen att följa med för att lära sig hur gravidmassage och förlossningsmassage går till (90 minuters behandling). I vissa fall behöver du ligga på sidan (t ex vid gravid-ischias). Behandlingen kan även utföras på golvet (t ex vid förlossning).

Långa strykningar över hela kroppen

ökar blod och lymfcirkulationen för att behandla och förebygga svullnader i händer, armar, ben och fötter, även karpaltunnel syndrom, och ödem minskar radikalt och kan helt försvinna.

Djupare knådningar

hjälper dig att lösa upp spänningar och värk i, nacke, skuldror, bäckenet, rygg, armar och ben, så att du kan ha en smärtfri graviditet.

Förkylningar och “täppt näsa

är vanligt under graviditeten och är inte ett hinder för att du skall kunna ta en behandling hos en utbildad Terapeutisk gravidmassör, du bör dock inte gå på vanlig gravidmassage om du är förkyld. Prata gärna med din barnmorska om du känner dig osäker”.

I slutet av ditt besök får du tränings råd, hemövningar och en behandlingsplan.

Behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™

Behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ har utvecklats av massör John Carrier i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet. Denna form av gravidmassage upplevs som mycket behaglig samtidigt som den effektivt löser upp spänningar i den gravida kroppen.

Huvudsyftet med Terapeutisk Gravidmassage™ behandlingen är att
– Behandla på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt
– Rehabilitera korrekta rörelsemönster och balans i kroppen
– Förebygga smärta och stress under graviditeten och den första tiden som nybliven mamma

Allt för att öka den gravidas välmående och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

Priser och Bokning

Priser
 • Gravidmassage: Behandlande 1×50 min, 795 kr
 • Gravidmassage: Behandlande 1×90 min 1495 kr

Vi har även klippkort. Prata med din terapeut om du är intresserad

 • Gravid klippkort. 3×50 min 2235 kr
 • Gravid Klippkort. 5×50 min 3625 kr
Av- Ombokning & Hitta hit

Av- Ombokning
Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.


Hitta hit.

ÖSTERMALM: Behandlingsteam John Carrier. Nybrogatan 71. T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr). Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


KUNGSHOLMEN: BB Stockholm Family. S:t Eriksgatan 44, plan 1. T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr). Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

BOKA TID

08 661 40 30

Fick ett mycket professionellt och engagerat bemötande; behandlingen innebar inte bara välgörande massage utan jag fick även många användbara råd och tips på bra övningar som har varit till stor nytta!

Helena

1a barnet