Utbilda dig till Gravidmassör

Stockholm, Malmö och Göteborg

Som gravidmassör behöver man ha specifik kunskap om den gravida kroppen, känna till vad som händer under graviditetens olika faser, dessutom ha kunskap om de fysiska och hormoner förändringar som påverkar muskler, ligament och bindväv. Fel diagnos kan innebär att terapeuten väljer att behandla fel muskler, ge inkorrekta råd eller rekommendationer, vilket kan leda till större påfrestning på kroppen och i förlängningen fler besvär.

I slutet av 1990-talet utvecklades behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ av massör John Carrier. Sedan dess har metoden vidareutvecklats och förfinats i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

Hade höga förväntningar inför kursen och blev verkligen inte besviken! Är nöjd! På en skala: 9 av 10 möjliga!

Linda,

Barnmorska, Massageterapeut

Diplomerad Gravidmassör utbildning (steg 1)

Utbildningen hålls i Stockholm, Malmö och Göteborg

En 4-dagarsutbildning för dig som vill lära dig grunderna inom Terapeutisk Gravidmassage™ för att behandla, förebygga och rehabilitera de problem som är specifika för den gravida kroppen.

Med dessa kunskaper och nya tekniker kan du arbeta tryggt och professionellt med gravida kvinnor under hela deras graviditet fram till förlossningen och samtidigt ta hänsyn till det kommande barnet.

Utbildningarna passar en rad olika yrkesgrupper, t ex massörer, sjukgymnaster, barnmorskor, förlossningspedagoger, verksamma som kroppsterapeuter eller till dig som har likvärdig kunskap om kroppen.

Arrangör: Gravidmassage | Behandlingsteam John Carrier.