Diplomerad Gravidmassör utbildning (steg 1)

Utbildningen hålls i Stockholm, Malmö och Göteborg

Som gravidmassör behöver man ha specifik kunskap om den gravida kroppen, känna till vad som händer under graviditetens olika faser, dessutom ha kunskap om de fysiska och hormoner förändringar som påverkar muskler, ligament och bindväv. Fel diagnos kan innebär att terapeuten väljer att behandla fel muskler, ge inkorrekta råd eller rekommendationer, vilket kan leda till större påfrestning på kroppen och i förlängningen fler besvär.

I slutet av 1990-talet utvecklades behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ av massör John Carrier. Sedan dess har metoden vidareutvecklats och förfinats i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

Om utbildningen

En 4-dagarsutbildning för dig som vill lära dig grunderna inom Terapeutisk Gravidmassage™ för att behandla, förebygga och rehabilitera de problem som är specifika för den gravida kroppen Med dessa kunskaper och nya tekniker kan du arbeta tryggt och professionellt med gravida kvinnor under hela deras graviditet fram till förlossningen och samtidigt ta hänsyn till det kommande barnet.

Utbildningarna passar en rad olika yrkesgrupper, t ex massörer, sjukgymnaster, barnmorskor, förlossningspedagoger, verksamma som kroppsterapeuter eller till dig som har likvärdig kunskap om kroppen.

Anmälan och information

Utbildningen hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö flera gånger per år

Besök vår nya hemsida http://behandlingsteamjohncarrier.se/diplomerad-gravidmassor-utbildning/ här har vi samlat allt du behöver veta om utbildningen till Diplomerad Gravidmassör.

Hade höga förväntningar inför kursen och blev verkligen inte besviken! Är nöjd! På en skala: 9 av 10 möjliga!

Linda

Barnmorska, Massageterapeut

Tack för en underbar utbildning.

Är helt klart den bästa utbildningen jag varit på.

Suverän som lärare och väldigt enkelt förklarat.

Kommer absolut rekommendera den till andra.

Linda Engström

Massageterapeut, Skultuna Spa

Tack för en underbar utbildning. Är helt klart den bästa utbildningen jag varit på. Suverän som lärare och väldigt enkelt förklarat. Kommer absolut rekommendera den till andra.

Linda Engström

Massageterapeut, Skultuna Spa

Jag har fått en sån hissnande insikt om hur kroppen verkligen förändras under graviditeten och fantastiskt hur musklerna ändras allt eftersom tiden går.

Anette Berg

Relaxhuset i Värnamo AB