VI ERBJUDER FÖLJANDE BEHANDLINGAR

 

KINESIOLOGI

Behandingsteam Pernilla Carrier behandlar Intolerans, överkänslighet. Värk och inflammationer i muskler & leder. Försvagat immunförsvar, pH-värdet, ämnesomsättningen. Hon hjälper även friska att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

Mental Kinesiologi TUNING®

En TUNING är karaktärsutveckling, en behandling programmerar och finjusterar kroppen, psyket, nervsystemet och dina sinnen för att du skall kunna utvecklas i den riktning du vill.

 

GRAVIDMASSAGE

Behandlingsteam John Carrier rekommenderas av barnmorskor vid foglossning och bäckenuppluckring, rygg och ländryggssmärtor, gravid-ischias, och ödem, karpaltunnelsyndrom och svullander i ben, fötter och händer.

MASSAGE - Behandlingsteam John Carrier

MASSAGE

Behandlingsteam John Carrier hjälper dig snabbt med dina problem och tillstånd. Vi hjälper idrottare och kontorsfolk, tonåringar och vuxna, stående och sittande, nyopererade och nyreparerade, golfare och tv-tittare, – ja, i stort sett de flesta!

KOST-NÄRINGSRÅDGIVNING

Behandlingsteam Pernilla Carrier säger: “Det lönar sig att lyssna på sin kropp, den avslöjar hur vi mår.” Det är kroppens sätt att tala om för oss att något behöver rättas till.

Terapeutisk MammaMassage

Behandlingsteam John Carrier: Vi kan hjälpa dig med djupgående massagebehandlingar så du inte behöver ha ont – nu och framöver. Även dig som vill ha en lugn stund för dig själv!

GRAVIDMASSAGEKURS FÖR PAR (PRIVAT)

Behandlingsteam John Carrier: Vi vet att de är mycket uppskattade  och ni kan använda er av dem under hela graviditeten, förlossningen och den första tiden därefter.

MammaMage träning privat

Behandlingsteam John Carrier: Få bort mammamagen – oavsett barnens ålder! Förebygga rygg och bäckenproblem – Korrekt träning och övningar.

Terapeutisk MammaMassage + MammaMage träning privat

Behandlingsteam John Carrier: Effektiv återhämtning och en bra grund för att förebygga besvär med individuellt anpassade behandlingar och träning.

FÖRLOSSNINGSSTIMULERING

Behandlingsteam John Carrier: Från graviditetsvecka 40 kan vi hjälpa dig med manuell igångsättning i syfte att förlossningsarbetet ska komma igång.

Terri Kosmicki USA

To this end I have devoted the last 15 years of my life, perfecting unique techniques…