GRAVIDMASSAGE

Behandlingsteam John Carrier rekommenderas av barnmorskor vid foglossning och bäckenuppluckring, rygg och ländryggssmärtor, gravid-ischias, och ödem, karpaltunnelsyndrom och svullander i ben, fötter och händer.

KINESIOLOGI

Team Pernilla Carrier behandlar Intolerans, överkänslighet. Värk och inflammationer i muskler & leder. Försvagat immunförsvar, pH-värdet, ämnesomsättningen. Hon hjälper även friska att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

MASSAGE

Behandlingsteam John Carrier hjälper dig snabbt med dina problem och tillstånd. Vi hjälper idrottare och kontorsfolk, tonåringar och vuxna, stående och sittande, nyopererade och nyreparerade, golfare och tv-tittare, – ja, i stort sett de flesta!

TUNING

En TUNING är karaktärsutveckling, en behandling programmerar och finjusterar kroppen, psyket, nervsystemet och dina sinnen för att du skall kunna utvecklas i den riktning du vill.

 

KOST- NÄRINGSRÅDGIVNING

Det lönar sig att lyssna på sin kropp, den avslöjar hur vi mår.  Det är kroppens sätt att tala om för oss att något behöver rättas till, om vi inte lyssnar på dessa signaler kan vi få onödiga och smärtsamma konsekvenser.

PSYKOTERAPI - INSIKTSMEDITATION

En speciellt fokus ges till vad som upplevs här och nu. Fokus för arbetet är att frambringa det inneboende välmående, glädje och frihet som utgör vår inre grundessens.